DENTALNI TURIZAM U SPLITU

Dentalni turizam u Splitu - Dental Care Croatia

Dentalni turizam u Splitu vezan je za tradicionalni turizam. U našoj ordinaciji njegujemo ga od početka rada. Mnogobrojni strani pacijenti već su nas posjetili i postali zadovoljni korisnici naših usluga.

Najljepše u cijeloj priči jest to da ih kilometri ne sprječavaju do novog osmijeha. Redovito dolaze na svoje godišnje kontrole.

Kada kilometri nisu prepreka, u pitanju je vrhunska kvaliteta usluge i izrade!

Mnogi su došli posjetiti Split i Dalmaciju kao turisti, a vratili su se kući sa svojim novim osmijehom by Dental Care Croatia.

Ovdje je sve podređeno pacijentima i njihovom ugodnom boravku u Splitu. Stoga, za svoje pacijente i članove njihovih obitelji imamo organiziran prvoklasan smještaj, u blizini ordinacije, u samom centru grada.

Njegujemo dentalni turizam u pravom smislu riječi.

U SAMOM SRCU SPLITA

Nalazimo se u povijesnoj jezgri grada Splita, u Hrvojevoj 10.

U neposrednoj smo blizini veličanstvenih spomenika kulture i arhitekture:

 • spomenika Grgura Ninskog
 • Rive, najomiljenijeg šetališta Splićana
 • Dioklecijanove palače, najčuvenijeg simbola našega grada
 • katedrale „Svetog Dujma“ – Duje, zaštitnika Splita i njegovih stanovnika.

 

SMJEŠTAJNE JEDINICE NAŠIH PARTNERA

Preporučujemo vam vrhunski smještaj u smještajnim jedinicama naših partnera:

 • Hotel Peristil

Dogovorili smo 20 % popusta samo za naše pacijente za plaćanje gotovinom.

www.hotelperistil.com

 • Tiffany luksuzne sobe

Nalaze se u našoj zgradi. Ordinacija vam je nadohvat ruke. Dogovorili smo 20 % popusta za plaćanje gotovinom.

www.hotelperistil.com

 • Hotel Marul

Za naše pacijente isposlovali smo :

 1. 25 % popusta za gotovinsko plaćanje
 2. 20 % popusta za plaćanje kreditnim karticama za Hotel Marul ili njihove app.rooms.

www.hotelmarul.hr

 • LU Apartman

Mali apartman u rezidencijalnoj četvrti, udaljen 15-20 minuta lagane šetnje do ordinacije.

20 % popusta za sve vrsta plaćanja.

 • Villa Marta

Villa Marta apartmani nalaze se unutar zidina Dioklecijanove palače.

20 % popusta za sva plaćanja.

www.villa-marta.hr

Dentalni turizam u Splitu, Dental Care Croatia

Luksuzna Vila Marta nalazi se u samom srcu dvije tisuće godina stare Dioklecijanove palače, a s njezine terase pruža se spektakularan pogled na drevni Split. U njezinoj neposrednoj blizini mnoštvo je kulturno-povijesnih spomenika po kojima je Split nadaleko poznat – od kipa Grguru Ninskom i splitske katedrale Sv. Dujma do Galerije Meštrović i Papalićeve palače.

Moderne i klimatizirane sobe te apartmani Vile Marta smješteni su unutar antičkih kamenih zidova i opremljeni vrhunskim namještajem, kabelskom televizijom te bežičnim pristupom internetu.

Od ordinaciije Vila Marta udaljena je tek petstotinjak metara. Pacijenti koji obavljaju zahtjevnije dentalne radove, poput ugradnje implantata, mogu uživati u smještaju u Vili Marti po posebno povoljnim cijenama.

Ljubazno osoblje Vile Marta za pacijente doktorice Ježine, tijekom njihova boravka u Splitu, brine se i o organizaciji turističkih izleta, posjetu muzejima ili uživanju u shoppingu.

Dentalni turizam u Splitu, Dental Care Croatia

DENTALNI TURIZAM U NAŠOJ ORDINACIJI

Dentalni turizam važan je dio poslovanja naše ordinacije. Aktivni smo govornici stranih jezika tako da se pacijenti ne moraju brinuti o sporazumijevanju tijekom terapije. Govorimo engleski i njemački jezik.

Dok vi čekate na svoj novi osmijeh, prepustite se toplini sunčevih zraka i mirisu mora, okusima Dalmacije, druženju sa srdačnim stanovnicima našega grada, prirodnim ljepotama Splita i okolice, arhitektonskim, povijesnim zdanjima pod zaštitom UNESCO-a i kulturnim spomenicima.

Dentalni turizam u Splitu, Dental Care Croatia

Na kraju vaše turističke bajke, osim divnih uspomena, suvenira i fotografija Splita, Dalmacije i Hrvatske, ponijet ćete sa sobom nešto neprocjenjivo – vaš novi osmijeh.

Čula sam toliko dobrih stvari od naših prijatelja o vašoj zemlji i predivnoj obali, ali ono što je u mom konkretnom slučaju bilo važnije jesu informacije o stomatološkim uslugama dostupnim u Hrvatskoj. Odlučila sam doći čak iz Irske i prepustiti se vještim rukama dr. Ježine i njezinog tima. Nakon što su me mnogi stomatolozi odbili jer na meni nije moguće primijeniti All On 4 metodu, dr. Ježina mi je pokazala kako je u rukama stručne i kompetentne osobe sve moguće.

Gabriela, Irska

Iznenađujuće za mene je kako mogu reći da po prvi put u životu imam osobnog stomatologa!

Edrieone Jeriel Sotero, Melbourne, Australija

U potrazi za stomatologom kod kojeg možemo dobiti kvalitetnu i brzu uslugu po razumnim cijenama, kod dr. Ježine došli smo čak iz Engleske. Dolazak u Hrvatsku za mene je bio veliki korak, no pokazalo se da je to bila i više nego dobra odluka. Povjerila sam dr. Ježini brigu o svojim zubima, a konačan rezultat nadmašio je sva moja očekivanja. Iznimno sam zadovoljna prijemom kompletnog osoblja ordinacije, atmosferom i učinkovitošću te ih toplo preporučujem. Na kraju je, no ne i najmanje važno spomenuti da sam se sjajno zabavila u Dalmaciji, uživala u jednostavno divnoj jadranskoj obali, a posebno me se dojmio 2000 godina star grad Split i srdačni Splićani.

Ann Molloy, Engleska

Moje ime je Phil Phillips i nalazim se na putu oko svijeta. Tijekom višemjesečnog putovanja kontinuirano pišem blog koji se nalazi na adresi my-indigo.net, a iz tog pravila nije izuzeta niti Hrvatska o kojoj sam, među ostalim, u svom blogu napisao: Za vrijeme svog boravka u Splitu talentirana doktorica Marina Ježina ugradila mi je tri implantata. U potrazi za kvalitetnim doktorom stomatologije, na webu sam pronašao da je dr. Ježina završila jednu godinu poslijediplomskog studija na Sveučilištu u Kaliforniji te se pet godina bavila stomatologijom u San Franciscu. Iz svog iskustva, mogu vam reći da je dr. Ježina obavila superioran posao, da se tijekom liječenja služila najsuvremenijim tehnologijama, te da je konačni trošak bio upola manji od onoga koji bih platio u Sjedinjenim Državama.

Phil Phillips, Sjedinjene Američke Države

U ordinaciju dr. Ježine stigli smo iz Slovenije i veoma smo zadovoljni odlukom da joj povjerimo brigu o svom dentalnom zdravlju. Nije bilo jednostavno prepustiti se rukama nepoznatog doktora u drugoj zemlji, ali vjerujte, kad vam kažemo da ne žalimo ni sekunde zbog toga. I supruga i ja morali smo proći čitav niz kompleksnih dentalnih zahvata i tretmana, odnosno kompletnu oralnu rehabilitaciju, i to u rasponu od nadomještanja izgubljenih zubi do kompletne estetske restauracije koja je uslijedila nakon toga. Izvrsnost i profesionalnost tima doktorice Ježine u kombinaciji s ugodnom atmosferom u klinici oduševili su nas te naš boravak u Splitu učinili više nego lijepim iskustvom.

Gospodin i gospođa Ramovš, Slovenija

Croatia: Land of beautiful beaches and islands, ancient ruins, tough survivors of wars less than a generation ago, cathedrals, art, street market every day, friendly people everywhere, and… dentists! Our 3-week stay here in Split was interrupted by a toothache. Fortunately, I found good dentist, several in fact, all in one office. Two root canals and inlays later, I was good as new.

Friendly and very thorough staff at Dental Care Croatia.

See you folks

Many thanks

Tom Young

Good evening
I wanted to share with you something that happened tonight that justifies the expense and pain.
In my life I have received many accolades including receiving a medal of high office from her Magesty Queen Elizabeth II.
Tonight my wife and I were having a celebration meal in Trogir and met with a group of lovely young people who were very much in awe of my life experience and wisdom. One very beautiful young lady said to me:
”You are such an amazing wise man and you have such a fantastic smile.”
Marina, in 64 years of life people have said very complimentary things about me but nobody has ever mentioned my „smile”. Thank you from the bottom of my heart for giving me the gift of a smile.
Regards and gracious thanks!

Christopher Bell MBE