Kontaktirajte nas

5 + 13 =

Broj telefona : +385 21 360 270

Adresa : Hrvojeva 10, Split

E-mail adresa : info@dental-care-croatia.com

Ordinacija doktorice Ježine nalazi se u jednom od najljepših hrvatskih gradova – Splitu. Drugi po veličini hrvatski grad smješten je na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu jadranske obale, a danas je urbano, turističko, administrativno i gospodarsko središte južne Hrvatske.

Split se kao grad razvio prije 1700 godina kad je na ruševinama grčkog Aspalathosa i u neposrednoj blizini Salone, antičkoga urbanoga centra, rimski car Dioklecijan dao oko 290. godine sagraditi veličanstvenu palaču u kojoj će provesti svoje posljednje dane. Iz Dioklecijanove palače, najbolje očuvane kasnoantičke palače na svijetu, razvio se današnji Split, prijestolnica Dalmacije, koja osvaja mediteranskim šarmom i velebnom arhitekturom.
Povijesno središte Splita nalazi se na listi Svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a, a uz katedralu Sv. Dujma, zaštitnika grada, Split se može pohvaliti i mnogim drugim vrijednim spomenicima izvan zidina Dioklecijanove palače (renesansni trg Prokurative, romaničke crkve, palače, brojni muzeji…).
Ovaj vječno mladi grad danas živi urbanim ritmom i svojim posjetiteljima kontinuirano nudi mnoštvo zabavnih, sportskih i kulturnih događanja.
Bogata turistička ponuda, jedinstveno kulturno naslijeđe te velik broj događanja daju Splitu poseban šarm pa bez pretjerivanja možemo reći da bolje mjesto za svoje dentalne radove u Hrvatskoj nećete naći.

Na kraju, no ne i najmanje važno, treba istaknuti da je Split izuzetno dobro prometno povezan, čime je i pacijentima umnogome olakšan dolazak. S europskim i svjetskim središtima povezuju ga najmodernija autocesta i zračna luka, a talijanski gosti u Split najradije dolaze brodovima koji redovito prometuju iz Pescare, Ancone i Barija.