PINHOLE TEHNIKA PROTIV PARODONTOZE

Pinhole metoda za liječenje parodontoze - Dental Care Croatia

Pinhole – efikasna tehnika u borbi protiv parodontoze.

Želite li se jednostavno riješiti parodontoze, gubitka kosti, povlačenja zubnog mesa i zubne osjetljivosti? Imamo rješenje.

Pinhole tehnika je potpuna novost na hrvatskom tržištu i s ponosom možemo reći da smo prvi koji prakticiramo tu djelotvornu parodontološku metodu. Prvi i jedini za sada na području Hrvatske!

PINHOLE – KORIST ZA PACIJENTA

Radi se o revolucionarnoj parodontološkoj proceduri koja trajno uklanjanja gubitak koji je nastao povlačenjem zubnog mesa.

Tehnika je izuzetno brza. Bezbolna je metoda u kojoj ne koristimo skalpel pa nije potrebno raditi rezove i šavove, a ni zahtjevno presađivanje sluznice.

Ako vam se povuklo zubno meso, a bojite se kirurških spravica poput skalpela, Pinhole je pravi odgovor za vas!

PINHOLE – PROTOKOL

Kako izgleda sam zahvat?

Protokol se izvodi sljedećim redoslijedom:

  1. Iglicom se napravi mala rupica.
  2. Kroz rupicu se posebno dizajniranim instrumentima nježno opusti tkivo desni.
  3. Popunjava se prostor kolagenim membranama ili matičnim stanicama pomoću metode PRF.
  4. U nekoliko minuta trajno se rekonstruira gubitak nastao parodontozom.

Faktori rasta iz matičnih stanica potpuno regeneriraju gubitak zubnog mesa i kosti. Koristeći resurse organizma samog pacijenta, dakle njegovu krv, mogućnost bilo alergije ili nuspojava je spriječena, a oporavak pacijenta brži.

Pinhole metoda - Dental Care Croatia

TRENUTAČAN I TRAJAN REZULTAT

To je minimalno invazivni zahvat jer nema ni rezanja ni šavova. Pacijenti zato imaju minimalne postoperativne simptome. Brzo se vraćaju u svakodnevni život.

Rezultat je trenutačan i trajan. Govorimo o potpunom izlječenju zubnog mesa.

Jedino su zdravi zubi i zdravi parodont garancija zdravog osmijeha. Avangardna Pinhole tehnika uz pomoć faktora rasta najbolji je, potpuno pouzdan i siguran odgovor na parodontološke probleme u današnje vrijeme.

Dok standardne parodontološke metode mogu samo zaliječiti situaciju ili održavati trenutačno stanje kod parodontoloških pacijenata, ultimativna tehnika Pinhole može izliječiti zubno meso.

Dental Care Croatia prva je i jedina adresa za Pinhole tehniku u Hrvatskoj!

 

Svakako preporučujem, ako imate problema koje niste uspjeli riješiti kod drugih stomatologa, da dođete u ordinaciju kod dr. Ježine, koja je jako stručna i pristupačna…

Iz vlastitog iskustva mogu nešto reći o tome… Imala sam dosta parodontoloških problema koje sam kod dr. Ježine uspješno riješila.

Prezadovoljna sam i dr. Bakić koja je isto super.

Sviđa mi se pristup pacijentu… iako se uvik pomalo pribojavam zubara (kao i većina). Sestre i doktorice su tako ljubazne da strah od zubara nestaje…

Super… ja sam jako zadovoljna. ?

Mira Vuletin